Image

Når du køber en strikkeopskrift hos os, køber du ikke kun en strikkeopskrift..

..men du modtager en fuld læringspakke indeholdende
- En opskrift fuld af gode forklaringer og tips
- Vejledning i hvad du skal bruge til dit strikkeprojekt og hvor du kan købe det
- Simpel og hurtig adgang til videoguides der grundigt viser alle steps i opskriften

Du er derfor godt klædt pĂĄ til at lykkes med dit strikkeprojekt  !

easy as knit

Videoguides

Vi tilbyder videoguides til alle vores opskrifter, hvor vi viser alle teknikkerne step by step.

Fællesskab

Hos easy as knit får du ikke bare en opskrift, men du bliver en del af et fælleskab fyldt med andre strikkere, som deler glæden for strik.

Tips og tricks

Vi mener alle kan lære af hinanden og derfor deler vi ugentligt pĂĄ vores IG konto tips og tricks fra strikkeverdenen.  

Strikkeopskrifter

Vores strikkeopskrifter er fyldt med udførlige forklaringer til de forskellige trin.

Spørgsmål

Vi er klar til svare pĂĄ jeres spørgsmĂĄl som I mĂĄtte have i forbindelse med opskrifterne. 

Inspiration

På vores hjemmeside og instagram deler vi flittigt tidens mode indenfor strik - så du altid kan følge med i de nyeste trends.

Mød easy as knit teamet

Vi elsker at arbejde sammen mod det samme mĂĄl -  gøre strik tilgængeligt for alle

JOHN DOE

Elisabeth Johannessen

Founder

Strik giver mit sind ro, og jeg elsker at jeg gennem mit arbejde fĂĄr lov til at udfolde min kreativitet gennem strik. Jeg nyder at se hvorledes vores strikke fælleskab, easy as knit, vokser - her kan alle lære nye teknikker. Hos easy as knit udvikler jeg vores strikkeopskrifter, og jeg stĂĄr for alt der har med tal at gøre. Jeg har en baggrund indenfor idĂ©historie og kønstudier, og jeg har altid haft en stor interesse for velgørenhed - jeg har bl.a. arbejdet i Tanzania pĂĄ et krisecenter.  

LILY MAYMAC

Christine Skylvad

Founder

At strikke begyndte jeg pĂĄ under den første lockdown, og her opdagede jeg at det som begynder kunne være svært at gennemskue de mange forkortelser og savnede et  brand som easy as knit der gør strik let forstĂĄeligt, og som viser de forskellige teknikker gennem videoer. Hos easy as knit stĂĄr jeg bl.a. for vores sociale medier og marketing, samt idĂ©udvikling til vores forskellige strikkedesigns. Jeg har en baggrund indenfor informationsvidenskab og har tidligere været pĂĄ landsholdet i golf.

JEREMY ROHMER

Ani Barsegian

Praktikant

Indenfor strik er jeg det man vil kalde en nybegynder, derfor sætter jeg virkelig pris på easy as knit universet. Jeg ser frem til at kunne bære tøj som jeg selv har fremstillet. Hos easy as knit prøver jeg kræfter af med det grafiske - jeg har en baggrund indenfor virksomhedkommunikation og taler 5 sprog.

Vores rejse

I 2020 lagde vi grundstene for easy as knit. Jeg (Christine) satte mig for at lære at strikke under den første coronanedlukning, her opdagede jeg, hvor svært det som nybegynder var at komme ind i strikkeverdenen, og lære de forskellige gloser som fx maskemarkør og magic loop - jeg henvendte mig derfor ofte til min studieveninde Elisabeth som hjalp mig. 

Derfra udspringer idéen om at starte et fællesskab hvor helt uerfarne strikkere kan lære at strikke gennem strikkeopskrifter med forklaringer og videoer der viser de forskellige teknikker.

Hvad der engang startede som en idé, er nu blevet en virksomhed med bl.a. en fuldtidansat, stundentermedhjælper og praktikant. I dag er easy as knit vokset og lærer både nybegynderne og øvede strikkere nye teknikker. 

Alle vores medarbejdere har mange kasketter på og vi kan derfor hele tiden lære noget nyt fra hinanden, som kan bruges til at udvikle easy as knit. 

Vores vision er at alle skal have muligheden for at lære at strikke og derfor få de glæder strik medfølger. Vi vil derfor gerne gøre strik tilgængeligt for alle.