Vores opskrifter

Hos easy as knit adskiller vi os ved at have fokus på læring. Vi ønsker at lære nye strikkere at strikke og lære erfarne strikkere nye teknikker. Derfor er alle opskrifter ekstra godt forklarede, indeholder videoguides, forklaring af strikkebegreber og teknikker, strikketips, materialeliste og forskellige garnalternativer. 

Hvad kan du forvente, når du køber en opskrift hos os? 

Du kan forvente at opskriften tager dig ved hånden og ikke tager for givet, at du kender alle teknikker og strikkebegreber. Derfor indeholder opskrifterne altid;

 Hjælpevideoer, så du både gennem tekst og video får forklaret alle teknikker.
Garnalternativer og materialeliste med direkte links, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal bruge for at starte dit strikkeprojekt – og ikke er i tvivl om, hvor du kan købe materialerne. 
Forklaringsbokse, således alle teknikker og begreber forklares både gennem tekst og video – da vi alle lærer forskelligt. Disse forklaringer står i en særskilt boks, således forklaringerne er nemme at springe over, hvis man er en erfaren strikker.  
Strikketips – som ny i strikkeverdenen kan det være svært at kende alle tips og tricks, eksempelvis at man ikke skal slå sine masker stramt op, eller hvor vigtigt strikkefastheden er. Derfor indeholder alle opskrifter små tips. 
Ingen strikkeforkortelser, således du ikke behøver have nogen forudgående strikkeviden. Vi skriver hvad du skal gøre, på en helt almindelig og praksisnær måde.
Alle opskrifter er opbygget i steps inddelt efter tal, således det er nemt at finde rundt i, hvor du er nået til.