Videoguides

Alle vores VIDEOGUIDES finder du på vores YouTube kanal, og der er direkte links til videoerne i alle opskrifter 

Alle vores opskrifter indeholder hjælpevideoer som du finder på vores YouTube kanal her, og i vores opskrifter.  

I opskrifterne er der direkte links til de teknikker der er relevante for lige netop den opskrift du er i gang med. Se gerne nedenstående billedeksempel fra en af vores opskrifter, hvor den blå tekst viser, at der er en generel hjælpevideo til den forklarede teknik. Når man klikker på den blå tekst, bliver man ført direkte til  hjælpevideoen, hvor det både vises og forklares mundtligt, hvordan man udfører/strikker teknikken. 

Ekstra strikkehjælp at hente i sværhedsgrad 1 opskrifterne 

Alle vores sværhedsgrad 1 opskrifter indeholder ekstra hjælp, i form af hjælpevideoer hvor hele designet strikkes step-by-step i de tilhørende videoer. Det gør sig også gældende ved flere af vores andre opskrifter. Hvis der under punktet ”videoguides” ved et design står ”step-by-step hjælpevideoer”, så betyder det, at hele designet strikkes i de medfølgende videoer. Se nedenstående billedeksempel hvor du kan se at alle steps i opskriften er skrevet, og den blå skrift er et link der fører dig direkte til den video der vises det step og de teknikker der bruges specifikt på det design du strikker. 

"Step-by-step hjælpevideoer” betyder, at der medfølger videoguides hvor præcis den opskrift du har købt strikkes i de medfølgende videoer – step by step, så der ikke er noget at være i tvivl om for dig, der ønsker at lære at strikke. 

 

”Hjælpevideoer” betyder, at der er gode hjælpevideoer til alle teknikker i opskriften, men teknikken kan være vist på et andet design, end netop det design du strikker.