Klassifikation af sværhedsgrader

Hos easy as knit finder du opskrifter med forskellige sværhedsgrader. Kendetegnende for dem alle er dog, at alle opskrifter er godt beskrevet, tager dig ved hånden og guider lidt ekstra. Opskrifterne indeholder videoguides der viser de anvendte teknikker i opskriften og indeholder tips og forklaring af alle teknikker og strikkebegreber. Easy as knit teamet ønsker nemlig at gøre strik tilgængeligt for alle – og skabe et læringsunivers for både helt nye strikkere og erfarne strikkere. Hvis du er helt ny i strikkeverdenen, og skal i gang med din første strikkeopskrift, anbefaler vi, at du starter med en opskrift med sværhedsgrad 1. Er du derimod en erfaren strikker, der ønsker at lære en ny teknik, eksempelvis falske snoninger, så vælg en opskrift med en højere sværhedsgrad.

 

1 – Ultra Easy 

Opskrifterne i denne kategori er målrettet dig, som gerne vil lære at strikke. Der medfølger i denne kategori altid step-by-step videoguides, hvor vi strikker hele det samme design i videoerne, som du strikker. Disse step-by-step videoguides er særligt gode, når du ønsker at lære at strikke. Opskrifterne med sværhedsgrad 1 er meget udførligt beskrevet og indeholder ingen svære teknikker. Opskriften indeholder en materialeliste, så du ved hvad du skal indkøbe samt forklaringsbokse der forklarer alle anvendte teknikker og begreber i opskriften. Der anvendes ingen strikkeforkortelser i opskriften. 

 

2 – Easy 

Opskrifterne i denne kategori er lidt sværere end ”Ultra Easy”, men er stadig meget begyndervenlige. Det er muligt at ens første strikkeprojekt er et projekt med sværhedsgrad 2, men så skal man have lidt ekstra tålmodighed. Der medfølger i denne kategori hjælpevideoer til alle teknikker i opskriften. Opskriften indeholder almindelige teknikker såsom vrangmasker, ind/udtagninger, men ikke vendepinde eller lignende.  Opskriften indeholder en materialeliste, så du ved hvad du skal indkøbe samt forklaringsbokse der forklarer alle anvendte teknikker og begreber i opskriften. Der anvendes ingen strikkeforkortelser i opskriften. 

 

3 – Almost Easy 

Opskrifterne i denne kategori er målrettet den letøvede strikker, der gerne vil lære nye teknikker, såsom patent, falske snoninger, vendepinde, mønsterstrik eller lignende. Opskrifterne tager stadig ved hånden med bl.a. tilhørende videoguides og forklaringsbokse der forklarer anvendte teknikker og begreber i opskriften. Men du skal være indstillet på at lære nye ting og holde styr på at lave udtagninger samtidig med at du strikker eksempelvis mønsterstrik.